Hantera ditt abonnemang

Uppgradera, ändra storlek eller intervall, säga upp och se vad som händer med dina krediter varje gång.

Den här artikeln har översatts automatiskt. Den engelska versionen är referensen.

Allt om ditt abonnemang finns under Konto, Plan och fakturering. Öppna kontomenyn längst ned i sidofältet, välj Konto och sedan Plan och fakturering.

Uppgradera till Pro

  1. Öppna Plan och fakturering.
  2. Välj en storlek och månadsvis eller årsvis. Priset visas bredvid ditt val.
  3. Tryck på Uppgradera till Pro. En säker betalningssida som hanteras av Stripe, vår betalningsleverantör, öppnas.
  4. Ange dina kortuppgifter och din faktureringsadress och godkänn villkoren. Moms läggs till för ditt land.

Pro börjar gälla så snart betalningen har gått igenom, och den första månadens krediter finns på ditt konto direkt. Du kan också börja på prissidan med Skaffa Pro. Med Free ser du även Uppgradera till Pro längst ned i sidofältet och Uppgradera högst upp i varje projekt. Båda öppnar samma uppgraderingsfönster.

Ändra storlek eller byta mellan månadsvis och årsvis

Tryck på Byt abonnemang under Plan och fakturering. Ändringen görs på Stripes sida och därefter kommer du tillbaka till Yorki.

  • En större storlek börjar gälla direkt. Du betalar nu mellanskillnaden för resten av den aktuella perioden, och när betalningen har gått igenom får du extra krediter för återstående tid av perioden. Från nästa kredittilldelning får du den nya storlekens fulla mängd.
  • En mindre storlek börjar gälla när den period du redan har betalat för tar slut. Fram till dess behåller du din nuvarande storlek.
  • Från månadsvis till årsvis börjar gälla direkt, och den oanvända delen av månaden räknas av från året.
  • Från årsvis till månadsvis börjar gälla när det år du redan har betalat för tar slut.

Om du har ett extramoln ska du ta bort det innan du ändrar storlek eller intervall och lägga till det igen efteråt. Ändringssidan kan inte hantera båda ändringarna samtidigt.

Avsluta abonnemanget

Tryck på Avsluta abonnemang. I ett fönster visas vad som ändras när Pro upphör, bland annat vad som gäller för dina egna appar och domäner. Tryck på Behåll min plan om du vill behålla allt som det är, eller på Fortsätt med uppsägningen för att avsluta abonnemanget på Stripes sida. Abonnemanget är aktivt till slutet av perioden du har betalat för. Under Plan och fakturering visas slutdatumet, och med Se vad som ändras kan du öppna listan igen. Yorki skickar också listan till dig via e-post.

Har du ändrat dig? Tryck på Ångra ändringar före det datumet, så avslutas inget.

När abonnemanget upphör

Ditt konto går över till Free när du avslutar abonnemanget, när betalningen för abonnemanget fortsätter att misslyckas eller när ditt medlemskap i ambassadörsprogrammet upphör.

Det här behåller du:

  • Dina publicerade appar ligger kvar online och dina data sparas.
  • Paket med AI-förfrågningar som du har köpt och krediter från inbjudningar behåller du.
  • Dina Pro-krediter, även överförda och köpta krediter, väntar på att du skaffar ett Pro-abonnemang igen tills de går ut.

Det här ändras direkt:

  • Krediter: 10 i månaden, och oanvända krediter förs inte längre över till nästa månad.
  • Påfyllningar av krediter är inte tillgängliga, och automatisk påfyllning stängs av. Inställningarna sparas, så du behöver bara slå på den igen när du har Pro.
  • Det går inte att exportera appens kod och data.
  • Din egen domän visar inte längre appen, och appen behåller sin kostnadsfria yorki.app-adress. En domän som du har köpt via Yorki tillhör fortfarande dig och fortsätter att förnyas, om du inte stänger av förnyelsen. Se Egna domäner.
  • AI-förfrågningar: 3 i månaden för AI:n i dina appar.
  • Inloggningsmejl: 10 per dag för varje app.
  • Röstinmatning: 10 minuter per dag.
  • Extramoln upphör med abonnemanget: de nyaste molnen utöver det enda moln som ingår i Free pausas. Deras data sparas, och de startar igen när du har Pro och plats för dem.

Det här ändras senare:

  • Förhandsvisningstid: du behåller Pro-tiden på 30 timmar under resten av den kalendermånad (UTC) då Pro upphör. Från och med den första dagen i nästa månad har du Free-tiden på 5 timmar.
  • Lagring: molnet för varje app behåller Pro-utrymmet i 14 dagar efter att Pro upphör. Därefter gäller Free-gränserna på 20 MB för poster och 50 MB för filer, med uppladdningar på upp till 5 MB styck. En app som överskrider gränserna ligger kvar online och allt innehåll går att läsa, men nya poster och uppladdningar sparas inte förrän du frigör utrymme eller återgår till Pro. 3 dagar före det datumet skickar Yorki ett mejl med apparna som överskrider Free-gränserna. Det visas också under Plan och fakturering och i varje apps Inställningar, Moln och Användning.

Återgå till Pro

Du kan när som helst uppgradera igen under Plan och fakturering. Pro-krediter som inte har gått ut kan du använda igen, dina moln får tillbaka Pro-utrymmet och en app som hade slutat spara nya data börjar spara igen. Priset är det som visas den dagen. Lanseringspriset du betalade behålls bara så länge abonnemanget fortsätter utan avbrott.

Ambassadörsabonnemanget

Yorkis ambassadörer får Pro utan kostnad och deras abonnemang visas som Pro · Ambassador. Du debiteras inget, och krediterna kommer den 1:a varje månad. Om du prenumererar på en Pro-storlek upphör ambassadörsabonnemanget och det betalda abonnemanget tar över. Därefter kommer krediterna den dag i månaden då det betalda abonnemanget började. Se Yorkis ambassadörsprogram.

Var den här sidan till hjälp?

Senast uppdaterad 7 november 2026